Sa deschis noul sezon in Campionatul National masculin,Divizia Nationala,editia 2014-2015

 

Prima etapă a noului Campionat National masculin sa inceput cu 2 meciuri de surpriza in Chisinau.

 

Cea mai tânără echipă din campionat, Admirals Chişinău a început noul sezon cu o victorie după un meci dramatic jucat  cu echipa Universităţii de Medicină. Gazdele au dominat jocul în primele două sferturi, însă, spre finalul celui de-al treilea sfert, formaţia antrenată de americanul Mike Grinder a reuşit să egaleze scorul, 59-59.

Apoi meciul s-a transformat într-un adevărat thriller. Cu doar 30 de secunde înainte de finalul partidei, scorul era, la fel, egal, 82-82, când Oleg Adamov de la Admirals a marcat un coş de trei puncte.

USMF antrenată de Corneliu Ciurea nu a mai putut reveni.  În ultimele secunde, Admirals a mai marcat un punct după o aruncare de pedeapsă şi s-a impus la final cu 86-82.

alta surpriza a fost in meci unde sau intilnit Campioana Moldovei 2013-2014 Donbasket-USM cu echipa din Tiraspol, care a cistigat in sezonul 2013-2014 Divizia A. Donbasket au avut un start slab, jucatorii de baza E.Melnic si A.Rulevski au fost accedentati si au privit meciul de pe banca de rezerva,iar jucatorii din Tiraspol au venit in Chisinau sa arata spectatorilor ca sint gata sa joace in Divizia Nationala , chiar si sa cistige partida cu campioana Moldovei-Donbasket-USM -UST-ȘSSCJRO №1 (or. Tiraspol) 56-62 .

Echipa UASM sa deplasat in stanga Nistrului, unde a cistigat fara probleme meciul impotriva jucatorilor din Ribnita-UTM- 56:92, iar in Cahul  in fata fanii sai Gamma-Sind a cistigat primul meci in noul sezon impotriva "Soroca-Basket" 80:66.

Citit 1739 ori

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

(+373) 794 40 247

Copyright © 2014 FBRM