Sa deschis noul sezon in Campionatul National masculin,Divizia Nationala,editia 2014-2015

 

Prima etap─â a noului Campionat National masculin sa inceput cu 2 meciuri de surpriza in Chisinau.

 

Cea mai t├ón─âr─â echip─â din campionat, Admirals Chi┼čin─âu a ├«nceput noul sezon cu o victorie dup─â un meci dramatic jucat  cu echipa Universit─â┼úii de Medicin─â. Gazdele au dominat jocul ├«n primele dou─â sferturi, ├«ns─â, spre finalul celui de-al treilea sfert, forma┼úia antrenat─â de americanul Mike Grinder a reu┼čit s─â egaleze scorul, 59-59.

Apoi meciul s-a transformat ├«ntr-un adev─ârat thriller. Cu doar 30 de secunde ├«nainte de finalul partidei, scorul era, la fel, egal, 82-82, c├ónd Oleg Adamov de la Admirals a marcat un co┼č de trei puncte.

USMF antrenat─â de Corneliu Ciurea nu a mai putut reveni.  ├Än ultimele secunde, Admirals a mai marcat un punct dup─â o aruncare de pedeaps─â ┼či s-a impus la final cu 86-82.

alta surpriza a fost in meci unde sau intilnit Campioana Moldovei 2013-2014 Donbasket-USM cu echipa din Tiraspol, care a cistigat in sezonul 2013-2014 Divizia A. Donbasket au avut un start slab, jucatorii de baza E.Melnic si A.Rulevski au fost accedentati si au privit meciul de pe banca de rezerva,iar jucatorii din Tiraspol au venit in Chisinau sa arata spectatorilor ca sint gata sa joace in Divizia Nationala , chiar si sa cistige partida cu campioana Moldovei-Donbasket-USM -UST-╚śSSCJRO Ôäľ1 (or. Tiraspol) 56-62 .

Echipa UASM sa deplasat in stanga Nistrului, unde a cistigat fara probleme meciul impotriva jucatorilor din Ribnita-UTM- 56:92, iar in Cahul  in fata fanii sai Gamma-Sind a cistigat primul meci in noul sezon impotriva "Soroca-Basket" 80:66.

Citit 1460 ori

E-mail: Aceast─â adres─â de email este protejat─â de spambots. Trebuie s─â ave╚Ťi JavaScript activat ca s─â o pute╚Ťi vedea. 

(+373) 794 40 247

Copyright ┬ę 2014 FBRM