Componenta grupelor la European Youth Championship 2015 - U20, U18, U16, masculin si feminin

La Hotelul Marriott din Budapesta,Ungaria, a avut loc tragerea la sorti pentru Campionatele Europene de Juniori din anul 2015.


La eveniment au participat mai multi reprezentanti al Federatiilor Nationale din tarile Europene si tarile CSI,Republica Moldova  fiind reprezentata de Directorul Sportiv al FBRM Andrei Cojocaru.
Conform Secretarului General al FIBA-Europe, Kamil Novak, la startul celor 16 turnee europene dedicate categoriilor U20, U18 si U16, masculin si feminin, si care sunt impartite in trei Divizii, si-au anuntat prezenta un numar record de 241 de reprezentative nationale !

 Inaltul oficial al forului European a mentionat ca este increzator in faptul ca numarul participantilor va creste in 2016 si a subliniat ca, prin marirea numarului de echipe inscrise in competitiile de juniori si prin cresterea implicita a concurentei, cu siguranta vor aparea in cativa ani din ce in ce mai multe tinere talente, care sa bata la portile NBA, WNBA, dar si ale echipelor nationale de seniori.

Trecand la tragerea la sorti a grupelor pentru 2015 European Youth Championship, sa mentionam ca Republica Moldova va participa anul viitor la categoria U-20,Divizia B ( baieti ),care sa fie in Ungaria, in luna iulie 2015.
Distributia echipelor in toate cele 16 Campionate Europene de juniori din 2015 poate fi vizualizata pe:

http://www.fibaeurope.com/draws/

 

Citit 1449 ori

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

(+373) 794 40 247

Copyright © 2014 FBRM