"Cupa Moldovei" la baschet feminin,CS ASEM - CS POLITEH

Marea Finala la baschet feminin pentru "Cupa Moldovei " intre CS ASEM si CS Politeh-UTM .

 Liderele din Campionatul National la baschet feminin Politehnica si ASEM si-au distrus adversarile in semifinale si vor juca duminica marea finala.

Fetele de la Universitatea Tehnica le-au umilit astazi pe baschetbalistele din Rascani cu o diferenta enorma de peste 70 de puncte, in timp ce ASEM a eliminat-o pe Femina, de care a trecut usor cu o diferenta de peste 30 de puncte.

In prima semifinala a zilei din "Cupa Moldovei " la baschet feminin s-au intalnit astazi Politehnica – liderul din campionat, si Baschet Club Rascani – ultima formatie din clasament. Nu a existat nici o intriga in partida si fetele de la Universitatea Tehnica s-au distrat cu outsiderii. Au dominat total meciul si au bombardat la propriu cosul advers. La final o victorie foarte convingatoare 122 la 48.

Dupa acesta victorie, fetele de la UTM s-au calificat in finala "Cupei Moldovei " , unde vor intalni formatia Academiei de Studii Economice.

Tot astazi in cea de-a doua semifinala, ASEM a trecut de Femina. A fost la fel o victorie usoara pentru favorite care s-au impus la o diferenta de 34 de puncte. Scor final 96 la 52.

Finala "Cupei Moldovei " la baschet feminin se va desfasura duminica,28 decembrie, cu incepere la ora 11 00 , in sala Universitatii de Stat pe str.Izmail.

Citit 1334 ori

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

(+373) 794 40 247

Copyright © 2014 FBRM